Oportunitati

Descoperă StudyPortals

oameni fericiti studyportals

Visezi să studiezi în afară și nu știi de unde să începi căutarea? StudyPortals îți vine în ajutor!

Ce este StudyPortals?

StudyPortals este cea mai tare platformă online în care poți găsi și compara programe de studii universitare, master, doctorat, cursuri de limbi străine și cursuri online din toată lumea. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, intră aici sau aici și vezi testimonialele studenților care și-au îndeplinit visul cu ajutorul nostru.

Ce poți face cu Studyportals?

Imaginează-ți cum ar fi să ai un fel de Google al universităților și programelor de studii din toată lumea! Filtrează căutarea în funcție de disciplina pe care vrei s-o studiezi, țara de destinație, taxa de școlarizare și altele. Criteriile îți aparțin.

Mai mult decât atât, împrospătăm regular secțiunea de articole cu informații utile pentru studenți sau viitori studenți internaționali. Dacă vrei să afli mai multe despre un subiect, dă-ne de știre! Ne vom informa și putem chiar scrie un articol despre ce te interesează!

Concurs și Bursă

Cu StudyPortals, te poți înscrie la concursul “Global Study Awards” și ai șansa să câștigi un premiu în valoare maximă de 10,000 lire pentru a-ți susține studiile. Intră și pe pe scholarshipportal și îți poți găsi o bursă!

Intră chiar acum, vino să ne cunoști și să afli mai multe despre noi. Îndeplinește-ți visul de a studia ceea ce îți dorești, în cea mai potrivită locație pentru tine.

Ne poți urmări și pe Facebook.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus