Oportunitati

Distracție gratis, nu degeaba! Start UNIFEST 2016

unifest 2016

În luna noiembrie, Uniunea Studenților din România organizează cea de-a XV-a ediție a celui mai mare festival cultural studențesc din România, UNIFEST 2016. Din 2001, deviza acestuia este “distracție gratis, nu degeaba!”, iar organizatorii reușesc să-l onoreze în fiecare an.

  • Timp de 11 zile, mai exact perioada 4 – 14 noiembrie, toată țara se îmbracă tradițional conform temei de anul acesta a festivalului și participă la diferite activități culturale, educaționale, de divertisment sau sportive.
  • Deschiderea oficială a festivalului are loc pe 4 noiembrie la ora 11:30 în sala de festivități a Primăriei Municipiului București, în cadrul unei conferințe de presă, ca mai apoi să urmeze numeroase activități.

UNIFEST 2016 – Viață sănătoasă

Pentru că UNIFEST promovează și sportul și implicit o viață sănătoasă, se anunță un campionat național de fotbal, cross studențesc, fitness și dans latino și multe workshopuri de prim ajutor și campanii de donare de sânge. Pentru a onora tema tradițională a festivalului, organizatorii s-au gândit la seri cu muzică, mâncare și filme românești și de asemenea, un Treasure Hunt pentru a redescoperi orașul București.

UNIFEST 2016 – Educație

Importanța educației formale nu este contestată, dar ca o completare a ei, cea non-formală va avea un loc de cinste în perioada aceasta și va fi reprezentată printr-o serie de traininguri de Vorbit in public, Negociere, Leadership, NLP, Comunicare, Motivare și incredere, Scriere de proiecte, Project, Time și Conflict Management.

UNIFEST 2016 – Noaptea Albă a Teatrului Studentesc

Noaptea Albă a Teatrului Studentesc nu va lipsi nici anul acesta din program, iar pe tot parcursul festivalului, studenții vor avea acces gratuit la teatre și muzee din Bucuresti, iar aceștia pot intra în posesia biletelor în fiecare zi, de pe 4 până 13 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 venind la Sediul Uniunii Studenților din România situat pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10.

Se anunță și seri cu folk și Storytelling, iar toate se vor încheia un mega concert.

Calea Plevnei, 61 Bucuresti

Alte detalii

Mai multe detalii despre festival și programul integral îl găsiți pe pagina de Facebook UNIFEST 2016 sau pe site-ul festivalului UNIFEST.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus