Oportunitati

Echipa NILS recrutează 2016

Echipa NILS recrutează 2016 cover 2 studland.ro

The Network for International Law Students (NILS) – Bucharest Chapter deschide perioada de recrutări în perioada 7 – 18 martie pentru juriștii în devenire, în calitate de membri, dar și pentru orice persoană dornică să facă parte din echipa noastră în calitate de colaborator.

De ce NILS?

Pentru că NILS este o asociație studențească internațională în plină expansiune, în care ideile tuturor sunt binevenite, apreciate și, în măsura posibilului, puse în practică. Pentru că experiența NILS înseamnă a lua parte la proiecte, evenimente și workshop-uri cu deschidere internațională. Pentru că NILS înseamnă a-ți dezvolta abilitățile de lucru în echipă cu oameni tineri și frumoși. Pentru că NILS înseamnă studenți la drept din București, India, Marea Britanie, Irlanda, Malta și alte zece țări.

Echipa NILS recrutează 2016 cover studland.ro

Despre NILS

Drumul nostru a început de aproape doi ani, timp în care am strâns o echipă de oameni care nu încetează să ne surprindă cu ideile lor. Ne leagă pasiunea pentru drept, dar nu doar atât. Ne leagă și dorința de a comunica mai mult, de a cunoaște oameni noi și de a evolua pe plan personal și profesional. Dacă vrei să-ți petreci timpul într-un mod productiv, să faci parte din proiecte interesante, dar să te și distrezi în același timp, NILS e o experiență pe care nu vrei să o ratezi. Mai multe detalii despre NILS găsești aici.

Când și cum mă înscriu?

Înscrierile se fac în perioada 7 – 11 martie prin completarea formularului disponibil aici, iar în perioada 14 – 18 martie te așteptăm la interviuri. Tot ce-ți trebuie e dorință de muncă și creativitate. Familia NILS te așteaptă cu brațele deschise!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus