Oportunitati

Hai în familia EFdeN! 2016

Hai în familia EFdeN! 2016 cover studland.ro

Hai în familia EFdeN! 2016 body studland.ro

Despre echipa EFdeN

Suntem o echipa multidisciplinară care dezvoltă un proiect românesc educaţional şi de cercetare, cu o experinţă de peste 5 ani şi 4 competiţii internaţionale. Noi proiectăm şi construim case extraordinare, confortabile, active, foarte eficiente energetic, inteligente şi prietenoase cu mediul.

Imediat ce intri în casă eşti întâmpinat de atmosfera plăcută şi relaxată a unui loc dedicat învăţării, dar şi distracţiei. La masa din bucătărie îi întâlneşti pe Andi, Alexandra şi Nico, stând concentraţi în spatele laptopurilor, din când în când ridicând capul şi râzând la o formulare de pe Drive-ul EFdeN-ului. Ocupându-se de Comunicare şi PR, ei reuşesc să ne aducă în ochiul public, promovându-ne şi coordonând o echipă de peste 20 de oameni.

Treci pe lângă Daniel, apoi, care îţi va explica de ce casa este activă şi care sunt cerinţele impuse de Passivhaus Institut din Darmstadt, Deutschland, pe care va trebui să le respectăm ca să devenim o casă pasivă.

În sufragerie îi întâlneşti pe Adi, coordonatorul Departamentului de Arhitectură, care deleagă task-urile pentru şantier, iar când urci la etaj o întâlneşti pe Andreea, încercând din răsputeri să aranjeze plantele din dormitoare, plante aeriene care nu au nevoie de pământ, doar de udat periodic.

Pe Sima şi Gicu îi găseşti în hală, reorganizând materialele primite de cei peste 100 de sponsori, care ne-au sprijinit pe tot parcursul proiectului.

Hai în familia EFdeN! 2016 cover studland.ro

Despre proiectul EFdeN

Proiectul înseamnă pentru noi o experienţă deosebită atât în plan educaţional, cât şi profesional şi dorim să încurajăm şi oameni noi să ni se alăture. Dacă eşti student şi vrei să înveţi, să te dezvolţi pe toate planurile şi să practici tot ce ai învăţat în cadrul unui proiect unic în România, atunci locul tău e la EFdeN.

Ce ne dorim de la tine:

  • Să fii student sau masterand
  • Să ai bune capacități de planificare și organizare
  • Să fii perseverent în atingerea obiectivelor;
  • Să ai o atitudine dinamică, proactivă

Cum aplic?

Trimite-ne CV-ul și o scrisoare de intenție la [email protected] până pe 27.02.2016.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus