Oportunitati

Hunted Miss: Preselecții Miss/Mister Primăvară 2016

Hunted Miss Preselecții Miss Mister Primăvară 2016 cover StudLand

Uniunea Studenților din România (USR) dă startul primăverii cu cel mai exploziv eveniment: Hunted Miss! 
Muzică, stand-up comedy și participanți cu spiritul umorului bine dezvoltat. Toate acestea, într-o singură seară memorabilă. Înainte de toate, trebuie să stabilim concurenții!

Cui i se adresează?

Evenimentul este dedicat tuturor studenților ce vor să întâmpine prima zi de primăvară într-o atmosferă optimistă și mai ales celor care doresc să participe la concursul de Miss și Mister!
Evenimentul se află la prima ediție și este organizat, deoarece ne dorim ca studenții să aibă parte de o seară ce îmbină distracția și umorul, după prima sesiune din acest an. Ne dorim să profite de aceasta și să se înscrie la preselecții în număr cât mai mare!

Cum mă înscriu la preselecții?

Dacă îți place să te distrezi și ești o persoană carismatică, te așteptăm alături de noi, completând formularul de aici, pană la data de 05 februarie 2016, ora: 23:59. Înscrie-te la preselecții pentru concursul de Miss și Mister și bucură-te de perioada studenției, altfel! Evenimentul va avea loc pe data de 1 martie 2016, ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților.

Ce reprezintă Uniunea Studenților din România?

Uniunea Studenților din România (USR) a fost fondată în anul 2001 la initiațiva a 11 organizații studențești din București, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca și Târgu-Jiu, reușind să devină o organizație umbrelă, deoarece reunește peste 117 asociații studențești și de tineret, din 18 centre universitare. În 15 ani de existență, Uniunea a dezvoltat o serie de proiecte anuale: Festivalul UNIFEST, Congresul Studenților din România, USR Summer Camp, Academia de Training, Gala Studentului, Academia Studențească de Folk și Muzici Bune.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus