Oportunitati

Înscrieri – Școala de Vară Cognosis Ediția a X-a

Școala de Vară Cognosis

Școala de Vară Cognosis este un proiect de trație al Federației Cognosis (Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România), aflat acum la cea de a 10-a ediție, fiind primul proiect de această aploarea din cadrul Federației Cognosis. Te mai poți înscrie până pe 7 august!

Ce facem la Școala de Vară Cognosis?

Misiunea proiectului este de a crea o comunitate de oameni pasionați de dezvoltarea personală și de psihoterapie. Proiectul își propune să livreze participanților un total de 32 de ore de dezvoltarea personală, conținut informațional prin workshop-uri și ziua de prelegeri și activități sociale între participanți, formatori si organizatori.

Principala motivație a implicării organizatorilor în acest proiect este de a îndeplini scopul și misiunea proiectului, aceea de a crea o comnitate de oameni pasionați de dezvoltare personală și psihoterapie. Un alt scop al proiectului este acela de a livra conținut de informații de calitate într-o formă de educație non-formală. O altă motivație a organizatorilor proiectului este dragostea și respectul pentru profesia de psiholog și pentru voluntariatul studențesc.

Structura proiectului:

Workshop-urile vor consta în 8 forme de terapie, fiecare partipant participând la una dintre acestea.

Formele de terapie abordate în acest an sunt:

 • Psihoterapie Experiențială;
 • Gestalt Terapie;
 • Psihodramă;
 • Analiză Tranzacțională;
 • Psihoterapie Centrată pe Persoană(Rogersiană);
 • Terapie Cognitiv Comportamentală (CBT);
 • Psihoterapia Individuală (Adleriană);
 • Psihoterapie Transpersonală.
 • Prelegerile vor fi 4 la număr și vor aborda următoarele subiecte:
 • Viața și filosofia lui Moreno;
 • Ajustarea creativă;
 • Psihoterapie bazată pe tehnologie;
 • De la scenariu de viață la autonomie.

Cum mă înscriu?

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul de aici până pe data de 7 august 2016.

Când și unde are loc?

Perioada de desfășurare a Școlii de Vară Cognosis de anul acesta este intervalul 14 – 21 august 2016, iar locația unde vom petrece cele 8 zile este Complexul Gălăciuc, localitatea Tulnici din județul Vrancea.

Date de contact ale Organizatorilor:

Poți urmării proiectul și pe pagina de facebook.
Coordonator: Pascu Iulia – 0731 725 124 – [email protected]

Despre Federația Cognosis

logo cognosisCognosis este Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România. Actualmente Cognosis cuprinde asociațiile studențești de profil din 5 mari centre universitare: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași, urmând ca și Oradea să devină membru cu drepturi depline, acum fiind membru observator.

Federația a fost construiă pentru a crește impactul pe care îl au și îl pot crește proiectele și inițiativele organizațiilor membre. Este singura organizație reprezentativă la nivel național din acest domeniu, iar pe viitor ne propunem să reunim toate organizațiile studențești din domeniul socio-uman.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus