Oportunitati

Au început înscrierile pentru tabăra de antreprenoriat tehnologic S.T.A.R.T.!

tabăra de antreprenoriat tehnologic start

Asociația Studenților de la Matematică și Informatică organizează tabăra de antreprenoriat S.T.A.R.T. 2016 la București. Dacă ai o idee ce poate deveni un startup, vino cu echipa ta sau singur, pentru a participa la workshop-uri de dezvoltare în antreprenoriat, business și presentation skills. Vei putea apoi să îți implementezi ideea, și apoi să o prezinți juriului S.T.A.R.T.

Ce vei învăța la noi?

S.T.A.R.T. a apărut ca răspuns pentru nevoia pieței IT din România de inovație, necesară pentru a continua buna dezvoltare a acestui sector economic. De asemenea am sesizat prezența numeroaselor idei novatoare în rândul studenților. Noi dorim să le oferim o bază de informații și experiență, care, cuplate cu ideea lor, să poată forma începutul unui startup de succes. În cele două ediții precedente, am reușit să reunim zeci de studenți din toate colțurile țării, să dezvoltăm noi idei de aplicații, și să avem o imagine mai bună asupra lumii startup-urilor.

Când și unde?

S.T.A.R.T. anul acesta se va desfășura în București în perioada 9-14 august. Noi vom asigura cazarea tuturor participanților, la căminul Grozăvești, oferită de Universitatea din București, și masa de pranz.

Cine poate participa?

Proiectul nostru se adresează studenților facultăților de profil tehnic , IT, și management din toată țara. Poți veni cu o echipă de 3 persoane, sau singur, și îți vom găsi niște colegi de echipă. Oricum, noi te așteptăm să vii cu ideea ta, și poftă de cunoaștere. Înscrierile se realizaează pe baza formularului de pe site-ul nostru.

Ce vom face?

Toți participanții vor benficia de unul dintre workshop-urile noastre: Antreprenoriat Tehnologic, Strategii de Business și Presentation Skills, susținute de traineri consacrați în domeniu. Urmăriți pagina de facebook pentru o prezentare a fiecăruia dintre traineri. Participanții vor avea la dispoziție două zile, în care își vor implementa ideea. Fie că este vorba de un demo, un plan de afaceri bine pus la punct, un “pitch” impresionant, sau o combinație între cele trei, vor fi prezenți mentori care să îndrume pe toătă lumea. 
Punctul culminant al taberei este reprezentat de jurizarea ideilor, în care le puteți arăta tuturor că ideea voastră e cea mai tare. Iar după atâtea zilele de concentrare intensă, ne vom destinde așa cum se cuvine într-o seară de sâmbătă.

tabăra de antreprenoriat tehnologic start 2015

Programul S.T.A.R.T.:

  • 19 iulie – 3 august – Înscrierea participanţilor pe platforma web
  • 3 august – 5 august – Selecţia şi anunţarea participanţilor
  • 9 august – 14 august – școala de formare
  • 9 august – Sosirea și cazarea participanților
  • 10 august – Susținerea workshop-urilor
  • 11 – 12 august – Implementarea ideilor participanților
  • 13 august – Susținerea prezentărilor
  • 14 august – Feedback-ul şi plecarea participanților

Contact:

Pentru mai multe informații urmăriți pagina de facebook, vizitați site-ul nostru, sau trimiteți-ne un mail, nouă, organizatorilor: [email protected] și [email protected]

Nu uita să te înscrii până pe 3 august, ora 19:00, pe site-ul nostru, secțiunea înscrieri.

Despre AS-MI

logo asmiAsociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) a fost fondată în anul 2009 din dorința de a reprezenta interesele și aspirațiile studenților și de a fi un intermediar între aceștia și cadrele didactice. Misiunea ASMI vizează în principal dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural și personal a tinerilor. În acest sens, oferim studenților șansa de a lua contact cu experți din domeniile studiate în facultate, organizăm întâlniri, dezbateri, traininguri și realizăm proiecte cu impact asupra pregătirii resurselor umane pentru piața muncii. Mai multe detalii despre AS-MI gășești aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus