Oportunitati

Java Competition pentru Universități

Java Competition pentru Universități

Java Competition pentru Universități – Dezvoltarea aplicațiilor Java pentru Oracle Database – este o competiție națională organizată de ADFABER și sponsorizată de Oracle Academy. Concursul se adresează studenților pasionați de programare care doresc să-și dezvolte aptitudinile și cunoștințele de programare Java în activități competitive. Nu uita să te înscrii până pe 31 martie 2017!

Despre Java Competition pentru Universități

Ești student și crezi în puterea tehnologiei de a schimba societatea în care trăim? Atunci participă la Java Competition pentru Universități în 3 pași: înscrie echipa, realizează proiectul și trimite-l!

Participanții la competiție trebuie să realizeze o aplicație web/mobile ce integrează conceptul de SmartCity – modul în care tehnologia ușurează viața de zi cu zi transformând orașul în care locuim într-unul inteligent folosind tehnologii Java și Oracle Database. În cazul în care se încadrează în cerință, studenții pot participa cu proiectul de licență sau proiectul de an.

Premiile sunt în valoare de 10.000 RON!

Programul Evenimentului:

  • 13 martie – 31 martie: formează și înscrie echipa formată din 2 studenți și un profesor coordonator
  • 1 aprilie – 30 aprilie: realizează și trimite proiectul
  • 1 mai – 12 mai: jurizarea proiectelor și alegerea celor mai bune 6 dintre acestea
  • 15 mai – 22 mai: prezentarea proiectelor în fața juriului

Când are loc?

Java Competition pentru Universități are loc în perioada 13 martie – 22 mai și este o competiție națională, dedicată studenților pasionați de tehnologie din România.

Alte detalii

Pagina Facebook.
Pagina WEB.
Persoana de contact: Mihaela Lemnaru, e-mail: [email protected], tel: 0726.078.801
Formular înscriere competiție.

Despre Adfaber

logo adfaberADFABER.org este o organizație nonprofit ce promovează tehnologia în domenii în care aceasta poate avea cu adevărat un impact pozitiv. Educația este unul dintre cele mai importante domenii în care organizația se implică, alături de sănătate și mediu.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus