Oportunitati

Let’s Speak Up In Political Sciences @ASSP-UB

Political Sciences

Ești student? Ai puțin timp liber și nu știi ce să faci cu el? Asociația Studenților la Științe Politice (ASSP-UB) te invită la cel mai interesant proiect organizat de tineri studenți, Let’s Speak Up In Political Sciences.

Despre Let’s Speak Up In Political Sciences

În colaborare cu Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din București, și finanțat de Primăria Municipiului București am pus bazele noului proiect Let’s Speak Up în Political Sciences.

În zilele noastre, studenții doresc din ce în ce mai mult să se implice în demersul societătii în care trăiesc, iar acest lucru trebuie încurajat și promovat, întrucât tinerii reprezintă viitorul unei comunități. Majoritatea visează să ajungă oameni de succes pentru ca în final opinia lor să conteze și să se facă auzită.

De aceea, Asociația Studenților la Științe Politice invită studenții pasionați și interesați de rezolvarea problemelor actuale să participe la conferința organizată în cadrul proiectului Let’s Speak Up In Political Sciences și a celor 5 workshop-uri cu teme politice actuale. De asemenea, prin acest proiect, ASSP-UB speră să consolideze pregătirea profesională a studenților prin 5 traininguri, oferind astfel un cadru non-formal de educație și invățare, total diferit de metodele tradiționale folosite în cadrul facultății.

Noul proiect al Asociației Studenților în Științe Politice, Let’s Speak Up In Political Science, este o oportunitate pentru studenții din București, dornici să își dezvolte aptitutidinile personale, profesionale și sociale, de a participa la evenimente menite să aprofundeze implicarea în societate și rezolvarea problemelor acesteia.

Desfășurarea proiectului

Perioada Trainingurilor

Locație : Strada Spiru Haret nr. 8

15 Octombrie: Training de Leadership   – Bunghetu George ora 11:00
16 Octombrie: Training de Comunicare – Bejinariu Alexandra ora 11:00
22 Octombrie: Training de Negociere     – Alin Grigore, Președintele Uniunii Studenților din România, ora 11:00.

23 Octombrie:

Training de NLP (programare neurolingvistică) – Botez Andrei, ora 10:00
Training de Vorbit în Public – George Uzun (președintele Asociației Studenților din Administrație și Afaceri), ora 11:00

Workshopuri

Data: 26.10.2016 Locație: Strada Spiru Haret nr. 8

11:30- 14:30

  • Războiul din Siria și criza refugiaților
  • Discriminare sexuală cu doamna decan Ionela Baluță

14:30- 17:30

  • Brexit și influența sa asupra comunității europene cu domnul profesor Lazea Dan
  • Protocol și etichetă în diplomație cu doamna profesor Ghica Luciana

Conferința

Ca un ultim punct al agendei proiectului nostru, pe 28 octombrie, vineri, între orele 17:00-19:00, în sala Aula Magna a Facultătii de Drept, Universitatea București, va avea loc conferința cu tema: „Nivelul actual al securitătii Europei și poziția acesteia pe plan mondial”.

Trăind într-o lume unde terorismul și instabilitatea politică, economică și socială se instalează ușor în spațiul european, subiectul securitătii merită abordat și dezbătut. În cadrul conferinței Let’s speak up in political sciences, vor participa 2 speakeri specializați în probleme de politică externă, conflicte și securitate: Ștefan Popescu, actual profesor la SNSPA, analist politic, jurnalist, consilier, și Iulian Chifu, analist de politică externă, fost consilier prezidențial și directorul Centrului de Prevenire al Conflictelor și Early Warning.

Despre ASSP-UB

logo asspAsociația Studenților în Științe Politice din Universitatea București dorește să insufle prin proiectele sale, atât voluntarilor, cât și participanților entuziasm, optimism și încredere în ceea ce privește viitorul acestora și viitoarea lor carieră. ASSP-UB promovează valorile democratice, drepturile omului, onestitatea și munca continuă în vederea obținerii unei cariere de succes. Promovăm valorile autentice, libertatea de exprimare, sinceritate în tot ceea ce facem și deschiderea către nou și către noi experiențe.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus