Oportunitati

Preselecții pentru Seara de Muzică ASMI 2016

Preselecții pentru Seara de Muzică ASMI 2016 cover

Hai la preselecții pentru Seara de Muzică!

Ai ocazia de a simți atmosfera ASMI alături de noi participând la preselecțiile pentru Seara de Muzică! Fie că ai experiență pe scenă sau că ai vrea să cânți și în afara dușului, te încurajăm să vii pe 31 martie începând cu ora 20:00 în amfiteatrul Spiru Haret al Facultății de Matematică și Informatică!

Persoană de contact: Ioana Petrovai – 0747.429.882

Strada Academiei, 14 București

Despre Zilele ASMI

Zilele ASMI reprezintă  sărbătorirea voluntarilor și a familiei ASMI, fie că este vorba de boboci, care de­ abia acum încep să simtă un atașament față de asociație, fie că sunt alumni sau foști voluntari. Fiecare știe cât de mult a investit în proiecte și în oameni, așadar este ocazia perfectă de a sărbători împreună cei 7 ani de ASMI!

Pe lângă petrecerea obligatorie marca ASMI, avem pregătite și 3 seri tematice: Seara de Teatru, Seara de Muzică și Seara de Boardgames plus alte 3 activități sportive: șah, basket, cross.

Preselecții pentru Seara de Muzică ASMI 2016 body

Despre AS-MI

Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) a fost fondată în anul 2009 din dorința de a reprezenta interesele și aspirațiile studenților și de a fi un intermediar între aceștia și cadrele didactice. Misiunea ASMI vizează în principal dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural și personal a tinerilor. În acest sens, oferim studenților șansa de a lua contact cu experți din domeniile studiate în facultate, organizăm întâlniri, dezbateri, traininguri și realizăm proiecte cu impact asupra pregătirii resurselor umane pentru piața muncii. Mai multe detalii despre AS-MI gășești aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus