Oportunitati

Salonul Național de Fotografie „Fotogeografica”

Salonul Național de Fotografie „Fotogeografica” Ion Alexandra
© Ion Alexandra

Casa de Cultură a Studenţilor București vă invită să participaţi la ediţia a XXI-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”.

CE ESTE FOTOGEOGRAFICA?

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii și tradiţiilor românești.

”De mai mulți ani Fotogeografica este mult mai mult decât un concurs de imagini. A devenit o instituție care descoperă tineri și pasionați fotografi dintre care mulți devin deja, iată, artiști fotografi de clasă. Talentul lor a făcut posibilă publicarea unor articole despre natura sălbatică, specii remarcabile, peisaje surprinzătoare, farmecul încă puțin alterat al lumii satului de munte. Astfel de fotografi au ajuns cunoscuți pe plan internațional ca ambasadori ai unei Românii pline de farmec.”

Cristian Lascu, National Geographic România

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Înscrierile se pot efectua în perioada 1 – 31 martie 2017, on-line prin intermediul adresei de e-mail [email protected] cu lucrări în cele două secţiuni ale concursului: peisaj și/sau wildlife. Formularul de înscrieri este aici.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Concursul se adresează fotografilor cu vârsta de până la 35 de ani.

CÂND ȘI UNDE VA AVEA LOC?

Jurizarea lucrărilor se realizează între 5 – 15 aprilie, iar anunţarea rezultatelor se va face în cadrul Vernisajului Fotogeografica ce va avea loc pe 25 mai 2017, ora 18:30, la Cercul Militar Național.

Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada 25 mai – 11 iunie 2017 la Cercul Militar Național, Sala Galeria Artelor.

Premii și ALTE DETALII

Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare dintre cele două secţiuni. Acestea constau în programe și tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate.

Acţiunea se deruleaza sub egida Ministerului Tineretului și Sportului.
Mai multe informaţii pe www.fotogeografica.ro și de la coordonatorul proiectului, Paul Bordaș, la adresa de email: [email protected]

DESPRE CASA DE CULTURĂ A STUDENțILOR BUCUREȘTI

Logo_CCSConstruită din inițiativa domnului Stelian Popescu – președintele societății anonime „Universul” de antrepriza ing. Emil Prager sub controlul prof. arh. Petre Antonescu, clădirea a fost inaugurată pe 18 noiembrie 1937. Generațiilor trecutelor decenii le este cunoscută sub denumirea de Casa de Cultură a Studenților “Grigore Preoteasa” nume ce l-a purtat oficial din 1957 până in 1982. Din anul 1937 și până în prezent, trecând prin decenii de prefaceri și convulsii politico-sociale, Casa de Cultură a Studenților din București și-a păstrat menirea. A fost și a rămas o „CASĂ” în care, pentru a-ți realiza un hobby, condițiile de participare sunt: dorința, talentul, bunul simț.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus