Oportunitati

Sărbătorim Ziua Europeană a Limbilor Străine în AEGEE!

Sărbătorim Ziua Europeană a Limbilor Străine în AEGEE!
© AEGEE-București

Duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 12:00, sărbătorim împreună Ziua Europeană a Limbilor Străine în AEGEE!
Prin intermediul activităţilor de grup, vom desprinde cele mai importante cuvinte și expresii din limbile franceză, engleză, germană și italiană, dar le vom și aplica și exersa într-un mod interactiv și distractiv!

Despre Ziua Europeană a Limbilor Străine în AEGEE

Proiectul are ca scop motivarea tinerilor europeni să învețe limbi diferite. Prin organizarea de cursuri de limbi străine simultane și a diferitelor tipuri de evenimente legate de limbă, cu o acoperire media largă în toată Europa, Ziua Europeană a Limbilor Străine își propune să atragă atenția internațională asupra importanței învățării limbilor străine și sensibilizarea publicului larg și a factorilor de decizie.

Înscriere și alte detalii

Participantul ideal este un student care iubește învățarea limbilor străine și crede că diversitatea lingvistică este un aspect important al bogăției culturale a Europei.
Pentru înscriere este necesară completarea formularului de aici.
Cristina-Maria Apostu, PR Coordinator | [email protected] | 0737.402.740

Activități

Activităţile de tip workshop, jocuri interactive, quiz-uri de cultură generală vor avea loc începând cu ora 12:00 la sediul AEGEE (str. Frumoasă, nr. 31, etajul 3, camera 44). Vom pune accentul pe învăţarea celor mai importante cuvinte și expresii prin educaţie nonformală, dar și a celor mai importante elemente de cultură.

strada frumoasa, 31 Bucuresti

Celebrarea Zilei Europene a Limbilor are loc în fiecare an, în timpul sezonului de toamnă. Astfel, se dorește să se promoveze patrimoniul cultural bogat al Europei și înțelegerea reciprocă între diferitele comunități lingvistice, cu un accent special asupra tinerilor.

Despre AEGEE-București

logo aegee bucureștiAEGEE-București reprezintă una dintre cele 170 de filiale ale AEGEE-Europe existente în 40 de țări din Europa și a fost înființată în 1997 de către Andrei Popescu. Asociaţia are ca misiune crearea unui context european și intercultural prin care studenții și tinerii să-și asume un rol activ în societate, asigurând un spațiu pentru dialog și oportunități de învățare.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus