Oportunitati

Școala de HR @ASPSE

Școala de HR
@ ASPSE

Școala de HR este un proiect organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE), aflat la cea de-a XII-a ediție. A luat naștere din dorința noastră, în calitate de studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației, de a le oferi colegilor noștri informații cu privire la lumea HR-ului.

Ce înseamnă – Școala de HR?

Școala de HR are ca scop informarea studenților cu privire la procesele de HR și facilitarea interacțiunii dintre mediul business și mediul universitar. Acesta este dedicat atât studenților ce se află la începutul carierei lor, cât și persoanelor ce doresc să afle mai multe despre domeniul Resurselor Umane. 

Mai mult decat atât, participanții vor avea ocazia să afle ultimele noutăți din domeniu și să interacționeze cu specialiști în HR. Printre speakerii pe care îi veți întâlni în cadrul proiectului se regăsesc: Mihai Zant, Angela Sabaru, Irina Ciureanu, Ramon Grigorescu, Ionuț Balintoni, Luminița Keleș, Corina Anghel, Nicoleta Pîslaru, Gina Cruceru, Claudiu Cornoiu ș.a.

Structura evenimentului:


Conferința abordează 2 teme principale:
 1. Lupta dintre generații: omul de HR bătrân vs omul de HR tânăr
 2. Balansul între viața profesională și cea personală
 • Preț bilet o zi: 20 de lei pentru studenți, 40 de lei pentru adulți
 • Preț bilet ambele zile: 25 de lei pentru studenți, 50 de lei pentru adulți
Workshop-urile abordează 6 teme:
 1. 
 Recrutare și Selecție
 2.  L&D
 3.  Onboarding
 4.  Employer Branding
 5. Gamification Learning
 6. Headhunting
 • Preț: 40 de lei pentru studenți, 80 de lei pentru adulți

Business Simulation

 • Preț bilet: 50 de lei

Când și unde?


Conferința se desfășoară în perioada 4-5 martie. Locația este: UniCredit Bank, Bulevardul Expoziției nr. 1F

Workshopurile se desfășoară în perioada 24-26 martie, respectiv 31-2 martie/aprilie. Locația este: UniCredit Bank, Bulevardul Expoziției nr. 1F
Business Simulation se desfășoară în perioada 8-9 aprilie. Locația este: UniCredit Bank, Bulevardul Expoziției nr. 1F

Date de contact ale organizatorilor:
Ce este Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației?


Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației este o organizație studențească înființată încă din 2004 și reprezintă asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Aceasta își dorește să ajute studenții în procesul de învățare formală, dar și să aducă noi oportunități de învățare non-formală. Mai multe detalii despre asociaţie găsiţi pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus