Oportunitati

Școala de Iarnă Cognosis Ediția a VI-a

Școala de Iarnă Cognosis
© Cognosis

Școala de Iarnă Cognosis este un proiect de trație al Federației Cognosis (Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România), aflat acum la cea de a 6-a ediție.

Despre Școala de Iarnă Cognosis

Misiunea proiectului este de a crea o comunitate de oameni pasionați de dezvoltare personală și de psihoterapie. Proiectul își propune să livreze participanților un total de 32 de ore de dezvoltare personală, conținut informațional prin workshopuri și activități sociale între participanți, formatori și organizatori.

Motivația

Principala motivație a implicării organizatorilor în acest proiect este de a îndeplini scopul și misiunea proiectului, aceea de a crea o comunitate de oameni pasionați de dezvoltare personală și psihoterapie. Un alt scop al proiectului este acela de a livra conținut de informații de calitate într-o formă de educație non-formală. O altă motivație a organizatorilor proiectului este dragostea și respectul pentru profesia de psiholog și pentru voluntariatul studențesc.

Structura Școlii de iarnă cognosis:

Workshopurile vor consta în 5 forme de terapie, fiecare partcipant participând la una dintre acestea.

Formele de terapie abordate în acest an sunt:
  • Psihoterapie Experiențială;
  • Psihodramă;
  • Psihoterapie Sistemică (Constelații Familiale);
  • Terapie Cognitiv-Comportamentală (CBT);
  • Psihoterapie Transpersonală.

Când și unde?

Perioada de desfășurare a Școlii de Iarnă  Cognosis de anul acesta este intervalul 12- 18 februarie 2017, iar locația unde vom petrece cele 6 zile este Cabana Nora, comuna Râul Sadului din județul Sibiu.

Date de contact ale Organizatorilor:

Pagina oficială Școala de Iarnă Cognosis.
Coordonator: Mirea Mirela: 0748.126.092 – mirel[email protected]

Despre Federația Cognosis

logo cognosisCognosis este Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România. Actualmente Cognosis cuprinde asociațiile studențești de profil din 5 mari centre universitare: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași, urmând ca și Oradea să devină membru cu drepturi depline, acum fiind membru observator.
Federația a fost construiă pentru a crește impactul pe care îl au și îl pot crește proiectele și inițiativele organizațiilor membre. Este singura organizație reprezentativă la nivel național din acest domeniu, iar pe viitor ne propunem să reunim toate organizațiile studențești din domeniul socio-uman.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus