Oportunitati

Școala de Vară Gratuită HR Club Next Generation 2016

Școala de Vară Gratuită HR Club Next Generation 2016 cover

UPDATE: Știm că sunteți în plină sesiune. Și mai știm că cei care nu ați reușit să ne trimiteți aplicația înainte de deadline, vă gândiți la super eseul pe care l-ați fi scris: “Dacă aș mai fi avut o zi…”. Pentru voi toți, venim cu o veste excelentă! Am prelungit inscrierile la şcoala de vară până pe 5 IUNIE!

Domeniul resurselor umane atrage tot mai mulți tineri care își doresc să ajungă specialiști în diverse arii ale HR-ului. Noua generație de profesioniști are nevoie de pregătire temeinică, cu oportunități care să arate perspectivele reale ale domeniului. HR Club (asociația profesioniștilor în resurse umane din România) întâmpină aceste nevoi ale generației tinere și oferă tuturor studenților din anii terminali și masteranzilor șansa de a participa gratuit, timp de două săptămâni, cu profesioniști de renume din HR, la Școala de Vară HR Club Next Generation, care se va desfășura în perioada 4 – 15 iulie în București.

Ce facem la Școala de Vară HR Club Next Generation?

HR Club și tutorii au organizat acest eveniment în așa fel încât participanții să acumuleze informații relevante din întreaga sferă a domeniului resurselor umane, să aibă acces la modele de dezvoltare personală și planificare a viitorului lor profesional și personal, iar la finalul experienței să poată decide care ramură a domeniului resurselor umane li se potrivește cel mai bine în vederea unei viitoare specializări.

La seminariile și trainingurile școlii de vară, abordarea va fi interactivă și axată pe zile tematice, cu sesiuni de lucru în echipă și vizite de companii, tinerii selectați familiarizându-se astfel cu domeniul resurselor umane și cu reala complexitate a acestuia.

Înscriere și alte detalii

După un an de așteptare, HR Club a deschis perioada de înscrieri la cea de-a 10-a școală de vară, care va dura toată luna mai. Organizatorii îi provoacă pe cei dornici să aibă o astfel de experiență să redacteze un CV impecabil, așa cum orice viitor recrutor este așteptat să aibă, și să pregătească un eseu care să răspundă la întrebarea „Care sunt cele mai importante 3 roluri ale departamentului de HR pentru succesul unei organizații aflate în plină creștere? (să presupunem că este vorba despre o organizație care, în următorul an, își va mări cu 50% numărul angajaților săi)”, prin care să-și dovedească pasiunea pentru domeniu și cunoștințele teoretice deja acumulate.

După prima etapă de selecție, urmează intervievarea candidaților selectați. Apoi, HR Club va anunța în 22 iunie cele mai bune 16 aplicații și pe cei selectați să participe. Nu uita, termenul limită de înscriere este 5 iunie 2016.

Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile aici.

Pentru a afla mai multe informații referitoare la procesul de aplicare, puteți urmări și pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteți scrie direct la adresa: [email protected]

școala de vară gratuită hr next generation

Participarea la acest eveniment deschide calea oportunităților: organizatorii vor oferi fiecărui cursant oportunitatea de a fi membru al asociației pentru un an, va deschide calea către propuneri de internship și job, dar și șansa de a-și face prieteni noi și de a se distra.

În decursul celor 9 ediții anterioare, peste 170 de studenți au avut ocazia să se întâlnească cu mai bine de 150 de tutori cu o impresionantă experiență în domeniul resurselor umane, membri HR Club – consultanți, traineri și practicieni din marile companii românești și multinaționale. Mai mult de 60% dintre alumni școlii de vară lucrează deja în resurse umane în România sau în afara țării.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus