Oportunitati

Târgul de Internshipuri Internaționale @AIESEC

targul-de-internshipuri-internationale-aiesec-cover
© AIESEC

Târgul de Internshipuri Internaționale este un eveniment organizat de AIESEC București și vine în întâmpinarea tinerilor care intenționează să urmeze o carieră internațională în Educație, IT, Marketing sau Sales.

În cadrul acestui eveniment, studenții dornici de noi experiențe profesionale vor găsi răspunsuri la multe dintre întrebările lor și, totodată, vor afla care sunt oprotunitățile din domeniile mai sus menționate. Accesul la eveniment se face prin completarea formularului de înscriere .

Ce se întâmplă la Târgul de Internshipuri Internaționale?

Oamenii care au crezut în visul lor, și au avut dorința și curajul de a pleca într-un internship internațional, vin acum într-un mediu deschis pentru a-și împărtăși experiența cu noi.

Invitații acestui eveniment sunt:

  • Roxana Naramzi, care prin intermediul programului Global Talent a făcut pași importanți spre o carieră internațională în Educație într-un internship în Japonia.
  • Dominique Dinescu, cea de a doua invitată, a avut oportunitatea de a-și modela cariera în Graphic Design datorită internshipului internațional într-un Start-UP, în Grecia, prin intermediul programului Global Entrepreneur.

Pe lângă posibilitatea de a afla ce se cere pe piața internațională în ceea ce privește experiența în domeniile mai sus menționate, participanţii vor putea descoperi mai multe detalii despre programele Global Talent și Global Entrepreneur.

Când și unde?

Târgul de Internshipuri Internaționale va avea loc Marți, 29 noiembrie, începând cu ora 18:30, la sediul central UniCredit Bank, de pe Bulevardul Expoziției, numărul 1F, sector 1, București.

Bulevardul Expoziției 1F, Bucharest 012101

Despre AIESEC

logo-aiesecAIESEC este o organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de studenți și proaspeți absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii săi sunt interesați de probleme globale, leadership și management. În momentul de față, AIESEC este prezentă în peste 125 de țări și teritorii. Aceasta realizează peste 26.000 de schimburi pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

 

Contact

Adriana Isăilă, Vicepreședinte PR, AIESEC București
e-mail: [email protected]
telefon: +40 724 610 870
website: http://www.aiesecbucharest.ro/

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus