Oportunitati

Time Management Training 2016

Time Management Training 2016 studland.ro cover

“Eat a live frog first thing in the morning and nothing worse will happen to you the rest of the day.”

Mark Twain

Asociația Bridging The Gap și The Romanian American Foundation vă invită să luați parte la training-ul de Time Management organizat sub bagheta lui Alexandru Căruntu.

Despre ce este vorba la training

În ziua de azi, un training dedicat managementului timpului are drept obiectiv identificarea activităților pline de sens pentru individ, tocmai pentru că această resursă este una limitată. Așadar, acest training, dedicat gestionării uneia dintre cele mai importante resurse pe care le avem se dovedește a fi util doar dacă ne ajută să trecem din zona de teorie în cea de practică.

Chiar dacă s-au scris sute de cărți pe această temă, vom lucra folosind concepte de bază, pe care le vom aplica situației în care te afli tu, acum. La sfârșitul acestui training vei obține informații care te vor ajuta să găsești timpul necesar pentru acele activități pe care tu le consideri ca fiind cele mai importante pentru tine.

A doua parte a zilei va fi dedicată înțelegerii procesului prin care poți să-ți transformi programul dacă reușești să-ți faci noi obiceiuri și de ce ne este atât de greu să facem aceste schimbări în rutina zilnică.

  • Pe parcursul training-ului vom:
  • Trece în revistă noțiuni teoretice de bază despre time management;
  • Defini ce este cu adevărat important pentru noi;
  • Identifica „hoții de timp”;
  • Lupta împotriva indeciziei;
  • Avea în vedere practica managementului de timp: cum ne facem noi obiceiuri.

Te rugăm să ții cont de faptul că vei putea să aplici noțiunile teoretice doar dacă vii cu un program concret al activității tale de zi cu zi. Îți recomandăm să alegi una dintre cele mai reprezentative zile ale săptămânii și să notezi fiecare activitate pe care ți-o planifici și durata acesteia. Acest mic plan va fi primul pas către o mai bună organizare a timpului tău.

Adu-ne la training această mică temă și vei primi un cadou. Nu va fi un cec în valoare de un milion de dolari, dar te va ajuta și cu siguranță îți va produce un zâmbet.

Cine poate să aplice și cât costă?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor înregistrate în România, motiv pentru care acest training este gratuit. Totuși, dacă participanții doresc, vor avea posibilitatea să facă o donație. Noi sugerăm suma de 30 RON care acoperă costurile acestui training.

Program

Joi, 25 februarie 2016 între orele 
10:00 – 16:00
 la Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, București.
Așteptăm aplicațiile voastre voastre până luni, 22 februarie, ora 17:00, iar cei 15 candidați selectați vor fi anuntați pe parcursul zilei de marți, 23 februarie prin email.

Strada Gina Patrichi 6, Bucureşti

Trainer

ALEXANDRU CĂRUNTU studland.roALEXANDRU CĂRUNTU – este trainer, coach și are mai mult de 18 ani experiență acumulată în corporații multinaționale. A lucrat în mai multe domenii, FMCG, retail şi telecom, îndeplinind mai multe funcții în vânzări, colectare, servicii clienți și resurse umane – dezvoltare și învățare. Alexandru a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații și s-a specializat în vânzări, managementul performanței, cultură organizațională și dezvoltare personală. El crede cu tărie că în ranița fiecărui soldat se află potențialul unui general și face tot ceea ce poate pentru a-și susține această credință.

Cine este Bridging The Gap?

Bridging The Gap este un ONG dedicat ONG-urilor, menit să creeze legături între lumea de afaceri și societatea civilă, atât la nivel local, cât și pe plan național.
Bridging The Gap este o organizație fondată de trei cetățeni britanici care au trăit și lucrat în România în diferite etape ale vieţilor lor și consideră că a venit momentul să dea mai departe din lucrurile pe care le-au învățat. Pentru aceasta au ales să se implice la nivelul societății civile din România prin fondarea acestei organizații și derularea mai multor proiecte cu scopul de a contribui la rezolvarea unor probleme sociale.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus