Oportunitati

TOP Talents România caută tineri cu potențial

la TOP Talents România

TOP Talents România revine la București între 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel. Evenimentul TOP Talents România își propune să identifice și să premieze tineri cu rezultate excepționale și cu motivație pentru dezvoltarea personală și profesională. Aflat la cea de-a noua ediție, proiectul se adresează studenților în ani terminali de facultate, masteranzilor și proaspăt absolvenților.

Cine poate aplica?

La eveniment, pot aplica tineri care au studiat în străinătate sau au beneficiat de expunere internațională prin programe dedicate tinerilor, s-au implicat în acțiuni de voluntariat și ONG-uri studențești, au obținut rezultate academice foarte bune.

Ce facem la TOP Talents România?

Candidații vor participa la conferințe pe teme de leadership și dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interacțiune cu angajatorii, oportunități de carieră precum programe de internship, trainee și management trainee.

Cum mă înscriu?

Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro până pe 10 noiembrie. Pe baza cunoștințelor și a rezultatelor în urma testelor, vor fi selectați cei mai buni 250 de tineri, care vor fi invitați să participe la Top Talents.

Persoanele care vor să se înscrie la eveniment trebuie țină cont de următoarele criterii:

  • La eveniment se pot înscrie studenți în an terminal, masteranzi sau care să aibă maximum 1 an de la absolvirea studiilor;
  • De recomandat este să aibă rezultate academice remarcabile;
  • Expunerea internațională reprezintă un avantaj – studii, burse, experiență profesională sau schimburi culturale;
  • Implicarea în activități extracurriculare și/sau ONG-uri ajută în procesul de selecție.

De ce le recomandăm tinerilor cu potențial să aplice la TOP Talents România?

  • Interacționează cu reprezentanții companiilor lidere pe segmentul lor de piață;
  • Cu ajutorul instrumentelor Cut-e participanții își testează gratuit abilitățile cerute de unii dintre cei mai doriți angajatori de pe piață: abilități numerice și raționamentul logic. În urma completării testelor, vor primi un raport personalizat care le evidențiază punctele tari, precum și direcțiile de dezvoltare;
  • Candidații descoperă care sunt calitățile pe care trebuie să le dezvolte și să le exploateze un manager sau un antreprenor, importanța unor obiective setate, a networking-ului, precum și un bun management al timpului;
  • Participanții au ocazia de a face parte din rețeaua tinerilor cu potențial și vor avea acces la numeroase programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile;
  • Candidații își vor dezvolta abilități și competențe alături de cei mai buni tineri din România, în fiecare pas al programului.

Când și unde?

TOP Talents România are loc în București între 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel.

Calea Victoriei 37B, București 010061

Alte detalii

Accesul la Top Talents Romania este gratuit în baza contului activ de pe www.hipo.ro si al CV-ului completat minimum 50% și actualizat cu ultimele realizări. După înscriere, până pe 10 noiembrie, trebuie completat formularul Talent Pass. Primii 1000 de candidați încriși, în ordinea punctajelor obținute în urma evaluării CV-ului și a formularului de aplicare, vor primi invitația de a completa online o serie de teste psihometrice oferite de Cut-e. În urma parcurgerii testelor, cei înscriși vor primi un raport personalizat care le va arăta care sunt punctele lor forte și care sunt competențele pe care trebuie să le îmbunătățească.

 

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus