Oportunitati

Training: Diagnoza modelului de activitate într-un ONG și brand awareness 2016

Training Diagnoza modelului de activitate într-un ONG şi brand awareness 2016

“The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem”
Captain Jack Sparrow

În timp ce activitatea unui ONG este deseori privită drept o structură non-business, diferența este dată de lipsa unei relații comerciale între beneficiar și serviciu. Așadar, un model standard de business poate fi foarte ușor utilizat drept plan pentru a conduce o organizație nonguvernamentală.

Scopul acestui curs este de a identifica ce anume înseamnă un ONG de succes, prin analizarea modelului de „business” și a brand awareness-ului, pe piața de servicii, oferite fie de un competitor, sau chiar de societățile comerciale.

Pe parcursul acestui training vom învăța despre:

 • Strategy design și analiză de fezabilitate;
 • Categorii potențiale de resurse pentru ONG-uri;
 • Analiza competiției și avantaje competitive;
 • Diagnoză și analiza funcționalității;
 • Valori de echipă, limbaj și simboluri;
 • Optimizarea soluțiilor de business și recomandări;
 • Restructurarea și re-designul proceselor operaționale;
 • Design de comunicare și reporting flow în cadrul organizației;
 • Caracteristici ale brand-ului;
 • Definiția „grupului țintă de clienți”;
 • Best used study;
 • Poziționarea produsului din perspectivă de preț;
 • Plan de comunicare (instrumente de marketing).

Pe parcursul acestui training, participanții vor lua parte și la activități practice care se vor baza pe cazul specific al propriilor lor organizații.

“What you see is a perception. What you hear is an opinion”
Marcus Aurelius

Cine poate să aplice și cât costă?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor înregistrate în România și este gratuit. Dacă participanții doresc, vor avea posibilitatea să facă o donație. Noi sugerăm suma de 30 RON care acoperă costurile acestui training.

 • Pentru a aplica la acest training accesează acest link.

Când și unde?

Joi, 10 martie, 2016
 între orele 10:00 – 16:00 la 
Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, București.

strada Gina Patrichi 6, Bucureşti

Așteptăm aplicațiile voastre voastre până vineri, 4 martie, ora 17:00, iar cei 15 candidați selectați vor fi anunțați pe parcursul zilei de luni, 7 martie prin email.

Workshop-ul va fi susținut în limba engleză.

Trainer

NICOLETA RADUNicoleta Radu – Filozofia sa de lucru se bazează pe dezvoltarea afacerilor de succes, care au în spate echipe dedicate, capabile să gestioneze relația cu clienții, sectoarele de consultanță, management comercial, marketing, vânzări și leasing, pentru a duce la îndeplinire obiectivele proiectelor și dezvoltatorilor cu care lucrează. Cu 16 ani de experiență profesională în vânzări și management, în special în real estate, Nicoleta are o bogată experiență în crearea de produse, construcția de concepte comerciale de succes și sisteme de măsurare a profitabilității. De asemenea, are o experiență considerabilă în management și creare de echipe, sprijinirea inițiativelor și generarea motivației necesare pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor.

Despre Bridging the Gap

Bridging The Gap este un ONG dedicat ONG-urilor, menit să creeze legături între lumea de afaceri și societatea civilă, atât la nivel local, cât și pe plan național.

Bridging The Gap este o organizație fondată de trei cetățeni britanici care au trăit și lucrat în România în diferite etape ale vieţilor lor și consideră că a venit momentul să dea mai departe din lucrurile pe care le-au învățat. Pentru aceasta au ales să se implice la nivelul societății civile din România prin fondarea acestei organizații și derularea mai multor proiecte cu scopul de a contribui la rezolvarea unor probleme sociale.
Mai multe detalii despre asociație găsești aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus