Oportunitati

Training: Este vorba DOAR despre evenimente! 2016

Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016

Nu contează dacă plănuiești evenimente mici, în timpul cărora trebuie să te ocupi câteva ore de invitații tăi, sau dacă ești implicat în organizarea unor întâlniri cu mii de persoane care au nevoie de informații, divertisment, mâncare, spațiu și … toalete suficiente – în calitatea ta de organizator de evenimente vei dori tot timpul să mulțumești cât mai mulți participanți cu putință.

Rar vei izbuti și îți vei aminti, mai degrabă, de cei câțiva nemulțumiți decât de marea masă a celor mulțumiți, dar va exista întotdeauna o ,,dată viitoare”, când vei planifica totul mai bine, mai înțelept, mai eficient și mult mai creativ.

De ce să participi?

Evenimentele organizate de și pentru ONG-uri sunt poate dintre cele mai provocatoare pentru tine, organizatorul de evenimente. S-ar putea să îți dorești să bifezi cât mai multe de pe o listă foarte lungă care ar include cu siguranță:

 • o serie de activități pe care vrei să le promovezi;
 • câteva proiecte despre care vrei să se afle;
 • prezentarea unor oferte pentru anumite grupuri țintă;
 • strângerea de fonduri;
 • colectarea de feedback.

Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016 3

Conceptul, designul, vorbitorii, trainerii, atelierele de lucru, locul de întâlnire, luminile, microfoanele, conexiunea la internet și multe astfel de elemente, mai mult sau mai puțin consistente în economia evenimentului, pot contribui la transformarea zilei într-un succes sau într-un eșec. O rețea extinsă de persoane cu care ai mai lucrat și la care să poți apela te poate susține să asiguri o experiență memorabilă invitaților la eveniment!

Despre acestea și despre alte trucuri poți afla participând la următoarea sesiune organizată de Bridging the Gap.

Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016 2

Cui i se adresează?

“Este vorba DOAR despre evenimente!” este un training direcționat către reprezentanții unor ONG-uri care comunică prin evenimente cu grupurile lor țintă dar și celor care doresc să afle mai multe despre modul în care se planifică și se administrează un eveniment.

Pe durata zilei vei vedea:

 • ce face un planificator de evenimente;
 • cum să utilizezi Event Management Book of Knowledge – EMBOK;
 • cum să creezi și să păstrezi relația cu “rețelele”;
 • cum să lucrezi cu media în cadrul evenimentelor tale;
 • cum să echilibrezi ceea ce îți doreşti cu ceea ce poți obține într-un eveniment;
 • cum să gestionezi și să monitorizezi etapele ulterioare evenimentului propriu-zis.

Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016 4

La ce să te aștepți?

 1. Să pleci de la sesiune cu câteva instrumente care te vor ajuta să planifici și să administrezi mai bine viitoarele evenimente.
 2. Să înveți practicând.
 3. Să înveți prin joc.
 4. Să primești sfaturi și vei învăța trucuri care te vor ajuta pe parcursul viitoarelor evenimente pe care le vei organiza.
 5. La o atmosferă relaxată și la eventualitatea de a-ți face relații și de a te simți bine pe parcursul întregii zile.

Activități

4 sesiuni intense și creative, cu jocuri de rol și cu implicarea în luarea unor decizii asumate. Vei face alegeri, vei gândi rapid și te vei bucura de asta.

S-ar putea ca pe parcursul zilei să ai nevoie de sprijinul prietenilor, colegilor, vecinilor și rudelor, aşa că spune-le unde ești și spune-le să fie pe fază!

Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016 5

Este gratuit trainingul?

Nu există taxă de participare pentru training. Oferim participanților oportunitatea de a face o donație către Asociația „Bridging the Gap“, prin metoda PAYBAY (pay as your budget allows you). Participanții nu sunt obligați să doneze dar, dacă își doresc, vor avea la dispoziție o cutie de colectare care va fi expusă pe toată durata zilei. Donațiile vor merge direct către Asociația „Bridging the Gap“ pentru a sprijini proiectele pe care le desfășoară.

Cum mă înscriu?

Așteptăm aplicațiile voastre voastre până vineri, 18 martie, ora 17:00, iar cei 15 candidați selectați vor fi anunțați pe parcursul zilei de luni, 21 martie prin email. Aplicațiile se trimit aici.

Când și unde?

Joi, 24 martie, 2016
 între orele 10:00 – 16:00 la 
Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, București.

strada Gina Patrichi 6, București

Trainer

Ileana Racoviceanu Training Este vorba DOAR despre evenimente 2016Ileana Racoviceanu lucrează pentru Agenția Națională ERASMUS+, în cadrul Departamentului de Comunicare. Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea unei game variate de evenimente mari și mici, interne și internaționale, naționale, locale, regionale și europene, Ileana este o profesionistă creativă, care iubește sentimentul de a aduce oamenii împreună, în contexte de învățare pline de sens.

Evenimentele mele preferate rămân cele legate de acordarea Premiilor European Language Label, cele două ediții ale Laboratorului de Educație Nonformală, cele două evenimente CONNECTOR…, câteva conferințe și ateliere de lucru speciale, ca să mă refer doar la câteva!

Cursul de Event management la care am luat parte în 2013, în Marea Britanie, m-a pus în poziția de a privi lucrurile dintr-o perspectivă multiculturală. Mi-am dat seama că cel mai fascinant lucru în legătură cu evenimentele este legat de modul în care crește energia pe parcursul lor, fapt care contribuie la realizarea unor conexiuni intense între oameni. Făcând parte din acest domeniu, văd cum se construiesc sinergiile, cum ideile și planurile încep să se amestece și să se schimbe la început, pentru ca apoi să se transforme în proiecte reale sau în ceva ce nu fusese prevăzut – și asta răsplătește tot efortul!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus