TV

Interviu cu Andrei Dunuță – Career Talks #02

„[…] Tot în cadrul acestui eveniment am avut ocazia de a-l cunoaşte pe Andrei Dunuță, un om care a dobândit o vastă experienţă în domeniul vânzărilor. Andrei a fondat Self Trust Academy, iar în plus este Motivaţional, Sales & Public Speaker. Acest onorat domn ne-a demonstrat abilitatea de a comunica cu publicul cu o lejeritate de invidiat şi ne-a încântat cu experienţa dobândită în domeniul vânzărilor. Prin interacționarea avută cu Andrei Dunuță am aflat că principalul său obiectiv a fost acela de a oferi încredere în doze mari tuturor celor ce-şi doresc să cunoască tainele domeniului în vânzări. Dar, pentru a face asta, este nevoie de o mulţime de abilităţi, de la public speaking la time management, de la comunicare şi influenţare, la leadership şi multe altele.” – Emilia Pena, studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea din Bucureşti.

În cadrul evenimentului Career Talks, George Bunghetu, Președinte al Asociației Studenților în Științe Politice, i-a luat un interviu lui Andrei Dunuță, fondator al Self Trust Academy. Află cum a fost la Career Talks 2016, ediția a doua, citind articolul dedicat aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus