TV

Interviu cu Andrei Stoian – Career Talks #02

„[…] Spre exemplu, am descoperit că invitatul Andrei Stoian este specializat în Relaţii Internaţionale, cultură şi civilizaţie chineză. Pe lângă acestea am aflat că este licenţiat în Ştiinţe Politice, a urmat programul masteral Tehnici Diplomatice organizat de Facultatea de Istorie (Universitatea Bucureşti) şi a urmat cursurile Institutului Diplomatic Român, ale centrului de Strategii Aplicate. De asemenea, a fondat şi a condus numeroase organizaţii nonguvernamentale. În urma interacționării cu Andrei Stoian, pot spune cu sinceritate că mă simt onoarată, deoarece am avut norocul de a primi fascinanta carte „România`s new wave”, primind în plus și adevărate lecţii şi sfaturi bune de urmat.”    Emilia Pena, studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea din Bucureşti.

În cadrul evenimentului Career Talks, George Bunghetu, Președinte al Asociației Studenților în Științe Politice, i-a luat un interviu lui Andrei Stoian, Director General al televiziunii Expres Național. Află cum a fost la Career Talks 2016, ediția a doua, citind articolul dedicat aici.

3 Comentarii

3 Comments

  1. Liviu

    2 februarie 2016 la 20:23

    tipu asta care „i-a interviu”,schimbati-l va rog,e prea fals si se vede incompetenta pe el inca de la primele sunete pe care le scoate pe a sa gura.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus