TV

Interviu cu David Timiș – Career Talks #02

„[…] Un alt speaker care mi-a acaparat întru totul atenţia este David Timiș, absolvent al University of Glasgow, din Marea Britanie, unde a studiat Business şi Management. Experienţa sa este una globală, acesta având şansa să lucreze sau să facă voluntariat în nu mai puţin de opt ţări, în domenii foarte variate, de la ONG-uri precum AIESEC, LSRS sau Rotaract, la organizaţii internaţionale precum Consiliul Europei. David Timiș ne-a împărtăşit din vasta sa experienţă, traseul şi evoluţia sa către cariera de succes pe care o urmează cât şi experienţele căpătate în călătoriile sale prin întreaga lume. Interesant este faptul că la întrebarea: „Care este cea mai frumoasă experienţă pe care aţi dobândit-o în domeniul de activitate?”, David ne-a mărturisit că, pentru el, prezentul este cea mai frumoasă experienţă. Fiecare nou proiect şi-a lăsat amprenta şi un impact asupra carierei. La întrebarea: „Dacă ar fi să îţi descri parcursul carierei printr-un singur cuvânt, care ar fi acela?”, ne-a mărturisit că îşi descrie cariera prin „entuziasm”. Mă simt onorată că am avut ocazia să întâlnesc o persoană cu o modestie de apreciat, o persoană care a fost deschisă în a ne povesti experienţa sa din timpul studenţiei, precum şi parcursul spre ceea ce este astăzi.”Emilia Pena, studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea din Bucureşti.

În cadrul evenimentului Career Talks, George Bunghetu, Președinte al Asociației Studenților în Științe Politice, i-a luat un interviu lui David Timiș, reprezentant al tinerilor români la ONU. Află cum a fost la Career Talks 2016, ediția a doua, citind articolul dedicat aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus